top of page

פסטו להמונים - מהעלה לצנצנת

סדנה (טעימה) להכנת סוגי פסטו שונים מגידולים מקומיים! חלק מפרויקט המטבח הנייד

באחד מפרויקטי הארגון או אצלכם

 - מיקום |

+12

 לגילאי |

לא נדרש

 - תאריך ושעה |

מתי שנוח לך

| ידע מקדים - 

-עם מה יוצאים |

צנצנת פסטו שאתם

jonathan-kemper-1HHrdIoLFpU-unsplash.jpg

בסדנה נלמד איך מגדלים עלים ירוקים בצורה הכי יעילה, איך מבצעים תהליך הקטיף באופן המטיב עם הצמח וכיצד מכינים ממרח ביתי, טעים ובריא.
נגלה שלהכין ממרח בבית זה יותר זול, קל ובריא מאשר לנסות לבחור את המוצר "הכי טוב" במדף.
 בואו וניקח אחריות על המזון שלנו!

מהסדנה תצאו עם

ידע קולינרי ונסיון בשימוש עלים ירוקים למאכל
בטן מלאה בפסטו מסוגים שונים
צנצנת פסטו שהכנתם - טעימות לכל המשפחה 
התחברות לקהילת חקלאי החברה לחקלאות עירונית

המטבח הנייד של החברה לחקלאות עירונית מגיע אליכם!
בסדנה אתם תקבלו את כל הידע המקצועי בצורה מונגשת ופשוטה להבנה, ובנוסף תתרגלו באופן מעשי כדי "להכניס את הידע לידיים"! 
תוכלו לשאול את כל השאלות שאף פעם לא העזתם לשאול, להבין "מה לעשות", "איך" ו"מתי"
והכל באווירה קלילה, נעימה ו"פינוקי גינה" הם חלק בלתי נפרד מהסדנאות בחברה לחקלאות עירונית.

הידעתם? מקור שמו של ה"פסטו" הוא מהמילה האיטלקית PESTA שפירושה "לכתוש". 
הפסטו מוכר לנו לרוב בצורתו הקלאסית כשהוא עשוי מעלי  ריחן (בזיליקום). עצרו הכל!
אנחנו הולכים לחשוף אתכם לצורות רבות נוספות להכנת פסטו טרי וטבעי מכל עלה ירוק שמזדמן לנו- תרד, בזיליקום סגול, כוסברה ,פטרוזיליה ועוד.
בואו לגלות איך מגדלים, קוטפים, מכינים ו...אוכלים!

אלישבע לוי.jpeg

מדריך\ה מקצועי\ת מטעם החברה לחקלאות עירונית

אנא הכינו אתכם את מספר המשתתפים, המיקום שבו תרצו לבצע את הפעילות, תאריכים אופציונאליים וצרו איתנו קשר!
אפשרי בטלפון 0509367866 או השאירו פניה באתר ונחזור אליכם בהקדם.

erol-ahmed-wKTF65TcReY-unsplash.jpg

רוצה לקבל מידע נוסף?
מלאו את הפרטים ואנחנו ניצור איתכם קשר

קיבלנו :) ניצור איתך קשר בהקדם

bottom of page