סיור מודרך: חקלאות העתיד במכולה – בבית הספר האנתרופוסופי הראשון בישראל
בואו לגלות איך בית ספר יהל"ם, בית הספר המונטסורי הציבורי הראשון בישראל, מגדל מזון טרי וטעים בתוך מכולה!
סקרנים לגלות איך מגדלים מזון טרי ואיכותי בלי אדמה ובלי תלות במזג האוויר?
רוצים ללמוד על חקלאות בת קיימא שיכולה להתקיים בכל מקום, אפילו במרכז העיר?
מחפשים השראה לפרויקטים חינוכיים חדשניים שמחברים בין טבע, טכנולוגיה וקיימות?
אם עניתם "כן" על אחת מהשאלות האלה, הסיור הזה הוא בדיוק בשבילכם!
בית הספר יהל"ם - רמת גן
- מיקום |
+12
לגילאי |
לא נדרש
- תאריך ושעה |
מתי שנוח לך
| ידע מקדים -
-עם מה יוצאים |
מדריך\ה מקצועי\ת מטעם החברה לחקלאות עירונית

בואו לגלות את סודות החקלאות העירונית!
בסיור שלנו, תקבלו הצצה נדירה אל מאחורי הקלעים של פרויקט חקלאי יהל"ם. תכירו את הטכנולוגיות החדשניות שמאפשרות גידול מזון במרחב עירוני מוגבל, ותלמדו כיצד הפרויקט הפך למקור גאווה לקהילה.
תגלו כיצד בית הספר הצליח לשלב חינוך, חקלא ות וקיימות ליצירת מודל חדשני ומרגש. תראו מקרוב כיצד התלמידים לוקחים חלק פעיל בגידול המזון, ותבינו כיצד החוויה הזו מעצימה אותם ומחברת אותם לסביבה.
חקלאי יהל"ם: בית ספר לגידול מזון במכולה – סיפור הצלחה מעורר השראה!
בית ספר יהל"ם, בית הספר המונטסורי הציבורי הראשון בישראל, לקח על עצמו אתגר יוצא דופן: להפוך מכולה ישנה למרכז חקלאות עירונית משגשג. מטרתם הייתה כפולה: לשנות את התזונה של התלמידים ולחבר אותם לטבע, וכל זאת ללא שטח אדמה פנוי.
התוצאה? פרויקט חקלאי יהל"ם – מודל לחיקוי לבתי ספר עירוניים המבקשים להנגיש חקלאות מודרנית לתלמידים. באמצעות בקרת אקלים, צביעה יצירתית והקמת מערכות גידול הידרופוניות, המכולה הפכה לחממה ירוקה ופורייה.
בסיור המודרך שלנו, תלמדו על כל שלבי הפרויקט, החל מהאתגרים הראשוניים ועד להצלחות המרשימות. תכירו את הטכנולוגיות החדשניות שמאפשרות גידול מזון במרחב עירוני מוגבל, ותגלו כיצד הפרויקט הפך למקור גאווה לקהילה.
מהסיור תצאו עם:
- ידע מעשי והשראה לגידול מזון בסביבה עירונית
- היכרות עם טכנולוגיות חקלאיות חדשניות
- מפגש עם קהילה תומכת ומחויבת לקיימות
- טעימות מפתיעות וטעימות מהתוצרת הטרייה של הפרויקט

בואו נתאם את הפעילות שלכם!
📞 צרו קשר עוד היום בטלפון או בווצאפ: 054-4080008
כדי שנוכל לתכנן יחד את הפעילות האידיאלית עבורכם, אנא הכינו מראש את הפרטים הבאים:
- גודל הקבוצה: מהו מספר המשתתפים המשוער?
- מיקום מועדף: האם תרצו שנקיים את הפעילות אצלכם (למשל: במשרד, במרכז קהילתי, בבית הספר, בגינה פרטית) או שתעדיפו להגיע אלינו, לאח ד ממתחמי הפעילות הייחודיים שלנו?
- תאריכים ושעות: מהם המועדים (ימים ושעות) הנוחים ביותר לקבוצה שלכם לקיום הפעילות?
שדרגו את החוויה שלכם!
רוצים להעמיק את החוויה? הוסיפו לסיור שלכם סדנת הידרופוניקה מעשית או סדנת בישול בהנחיית השפית של החברה לחקלאות עירונית. תוכלו גם לצאת עם צנצנות ממרחים טריים ובריאים היישר מהתוצרת שתקטפו.
